Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%88g113kcal18.2g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g37g22kcal0.6g4.8g0g0.3g
Paprika keltainen 53g16kcal0.5g2.7g0.1g1.1g
Kesäkurpitsa, tuore55g9kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)62g19kcal0.6g3.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g367kcal40.8g26.8g9.6g5.4g
Valittu annoskoko311g183kcal20.4g13.4g4.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna155g92kcal10.2g6.7g2.4g1.4g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112808