Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow197g39kcal5.9g3.9g0g4.9g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä22g40kcal0.6g2.6g3.1g0g
Vuohenjuusto President44g113kcal8.3g0.2g8.8g0g
Valkoviini kuiva 44g30kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana622g521kcal29.8g14g32.6g9.8g
Valittu annoskoko311g261kcal14.9g7g16.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna155g130kcal7.5g3.5g8.2g2.5g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744