Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana 22g7.2kcal0.1g1.2g0g0.6g
Lehtiselleri 15g1.9kcal0.2g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.6kcal0.5g1.3g0g0g
Kalaliemi laimennettu 146g4.4kcal0g0.4g0.3g0g
Kirjolohifilee 58g96kcal9.8g0g6.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Maustekurkku22g3.6kcal0.2g0.7g0g0.4g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g2.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Persilja 5.8g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g337kcal22.6g9.8g22.2g4g
Valittu annoskoko311g168kcal11.3g4.9g11.1g2g
Annoskoko puolitettuna155g84kcal5.7g2.5g5.6g1g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223