Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 78g27kcal3.6g1.5g0.2g2g
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)24g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.7g4.5kcal0.2g0.2g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g257kcal18.2g19.4g9.8g7g
Valittu annoskoko311g128kcal9.1g9.7g4.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna155g64kcal4.6g4.9g2.5g1.8g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046