Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 100g279kcal15g26g4.3g39g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki500g280kcal42.5g25g1g0g
Tonnikala vedessä 750g783kcal168.3g0g11.3g0g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.3g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g250g275kcal45g5g7.5g0g
Oliivi250g275kcal3.5g11.8g27.5g11g
Parsakaali brokkoli 500g175kcal23.1g9.7g1.5g12.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl75g675kcal0g0g75g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti50g250kcal12.4g16.6g14.4g14.2g
Soijakastike 100g60kcal5.2g9.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6200g7042kcal705g232.8g342.6g162g
Valittu annoskoko3100g3521kcal352.5g116.4g171.3g81g
Annoskoko puolitettuna1550g1761kcal176.3g58.2g85.7g40.5g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449