Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 420g321kcal72.5g0g2.9g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g1051g683kcal17.9g126.1g0g0g
Palsternakka 210g134kcal1.1g24.8g0.8g9.5g
Kalaliemikuutio 15g47kcal1.5g5.2g2.2g0.2g
Vesi1401g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.8g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6202g2385kcal186.6g314.6g12g20.8g
Valittu annoskoko3101g1192kcal93.3g157.3g6g10.4g
Annoskoko puolitettuna1551g596kcal46.7g78.7g3g5.2g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075