Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1599g2718kcal319.7g0g159.9g0g
Ranskankerma Valio400g1119kcal10g14g111.9g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Flora ruokakerma 15 % 250g333g500kcal5.3g11.7g50g0g
Pekoni Pirkka373g1082kcal52.2g3.7g97g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6208g11052kcal784.8g97.2g839.2g13.6g
Valittu annoskoko3104g5526kcal392.4g48.6g419.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna1552g2763kcal196.2g24.3g209.8g3.4g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161