Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty1295g958kcal24.6g199.4g2.6g12.9g
Kurpitsa 507g81kcal3.8g10.1g0.5g10.1g
Sipuli 231g70kcal2.9g11.1g0.5g3.9g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g53g242kcal0.3g0.3g26.8g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g3.5g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g490g100kcal2.9g18.6g1.5g6.9g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr525g525kcal63g13.6g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6209g3951kcal195g506.4g114.2g67.8g
Valittu annoskoko3104g1976kcal97.5g253.2g57.1g33.9g
Annoskoko puolitettuna1552g988kcal48.8g126.6g28.6g17g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633