Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1049g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi18g49kcal1.6g1.2g4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1161kcal132.9g0g70g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g525g173kcal5.8g24.7g1.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 701g534kcal13.2g108.7g1.4g7g
Sipuli (kuorittu)115g31kcal1.5g5.5g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6216g3897kcal310g280.2g154.4g18g
Valittu annoskoko3108g1949kcal155g140.1g77.2g9g
Annoskoko puolitettuna1554g974kcal77.5g70.1g38.6g4.5g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571