Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 364g1478kcal0g363.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 364g1249kcal37.1g254.8g4.4g12.7g
Voi, 1 tl, 5 g280g2044kcal2.8g2.8g224g0g
Mustikka metsä- 980g431kcal4.9g62.7g5.9g32.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki700g392kcal59.5g35g1.4g0g
Kaurahiutale 112g419kcal16.2g63.8g8.2g11.2g
Kananmuna kuoreton 308g439kcal38.5g0.9g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6216g12905kcal318g1567.2g551g112.4g
Valittu annoskoko3108g6452kcal159g783.6g275.5g56.2g
Annoskoko puolitettuna1554g3226kcal79.5g391.8g137.8g28.1g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235271