Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1921g2740kcal240.1g5.8g196.9g0g
Tonnikala vedessä 349g365kcal78.4g0g5.2g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)140g64kcal2.4g11.2g1.1g2.2g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)349g1152kcal94.3g0g83.8g0g
Tomaatti, tuore349g71kcal2.1g13.3g1g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6216g8784kcal834.6g60.6g576g14.2g
Valittu annoskoko3108g4392kcal417.3g30.3g288g7.1g
Annoskoko puolitettuna1554g2196kcal208.7g15.2g144g3.6g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388