Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha116g193kcal22.1g0g11.6g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl87g26kcal4g1.7g0.3g1.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)35g94kcal10.5g0g5.9g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g73g109kcal1.2g2.5g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana623g846kcal75.6g8.4g57.4g2.8g
Valittu annoskoko311g423kcal37.8g4.2g28.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g212kcal18.9g2.1g14.4g0.7g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667