Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 66g206kcal5.4g37.9g2g6.5g
Oliiviöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g31g49kcal7g0g2.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 31g69kcal4.9g0.2g5.5g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g44g140kcal10.1g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana623g1374kcal88g76.2g75.4g13g
Valittu annoskoko312g687kcal44g38.1g37.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna156g344kcal22g19.1g18.9g3.3g
Arvot/100g100g220kcal14.1g12.2g12.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568