Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 44g83kcal11.9g0g3.9g0g
Tonnikala vedessä 44g46kcal9.8g0g0.7g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g51g22kcal5g0.2g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g5.8g3.7kcal0.2g0g1.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki73g41kcal6.2g3.7g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g59g152kcal17.5g1.2g8.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g15g88kcal3.5g1g7.9g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]18g70kcal3.7g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana623g1021kcal116g14.4g58.2g0g
Valittu annoskoko311g510kcal58g7.2g29.1g0g
Annoskoko puolitettuna156g255kcal29g3.6g14.6g0g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716