Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka117g13kcal1.3g1.3g0.2g1.2g
Parsakaali brokkoli 73g26kcal3.4g1.4g0.2g1.8g
Kesäkurpitsa zucchini 58g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Valkokaali keräkaali 58g16kcal0.7g2.4g0.1g1.2g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana623g188kcal11.4g14.6g7.2g9.4g
Valittu annoskoko311g94kcal5.7g7.3g3.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna156g47kcal2.9g3.7g1.8g2.4g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303