Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato56g203kcal6.8g42.2g0.6g1.9g
Mozzarella juustoraaste, valio28g82kcal7.3g0g5.9g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g18g58kcal2.2g10.2g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l94g31kcal3.1g4.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana623g1241kcal74.4g122.8g50g4.2g
Valittu annoskoko312g621kcal37.2g61.4g25g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g310kcal18.6g30.7g12.5g1.1g
Arvot/100g100g199kcal11.9g19.7g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264