Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tomaatti 100g23kcal0.6g3.5g0.3g1.4g
Parsakaali brokkoli 801g281kcal37g15.6g2.4g20g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas100g280kcal19g0g22g0g
Vesi2001g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6220g1546kcal121.6g55.2g80.2g46.2g
Valittu annoskoko3110g773kcal60.8g27.6g40.1g23.1g
Annoskoko puolitettuna1555g386kcal30.4g13.8g20.1g11.6g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264