Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa400g108kcal2.4g21.2g0.8g10g
Peruna (vanha, kuorittu)801g657kcal14.4g140.9g0.8g8g
Paprika, punainen600g154kcal5.4g27.6g2.4g12g
Valkosipuli, tuore, silputtu10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)400g109kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Jauheliha, sika-nauta 801g1773kcal140.1g0g136.1g0g
Heinz ketsuppi100g102kcal0.9g23.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6224g5827kcal338.4g468.8g282.2g74g
Valittu annoskoko3112g2913kcal169.2g234.4g141.1g37g
Annoskoko puolitettuna1556g1457kcal84.6g117.2g70.6g18.5g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926