Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 960g1079kcal202.8g0g28.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Selleri, annos 50g80g11kcal0.8g2.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)272g73kcal3.5g13.1g0.5g4.6g
Vesi1280g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6224g2618kcal420.4g92.8g60.6g35.2g
Valittu annoskoko3112g1309kcal210.2g46.4g30.3g17.6g
Annoskoko puolitettuna1556g655kcal105.1g23.2g15.2g8.8g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907