Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1438g2388kcal273.3g0g143.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g1402g477kcal19.6g84.1g7g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena108g410kcal1.1g99.2g0.5g0g
Ketsuppi, meira130g91kcal1.9g20.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6228g6730kcal591.8g408g302.8g0g
Valittu annoskoko3114g3365kcal295.9g204g151.4g0g
Annoskoko puolitettuna1557g1683kcal148g102g75.7g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365