Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman467g794kcal56g0g46.7g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Vesi1751g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 117g27kcal2.1g2.8g0.2g2.5g
Palsternakka 175g111kcal0.9g20.7g0.7g7.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Juuriselleri 160g50kcal2g7.4g0.3g5g
Peruna, keskikokoinen 60g233g140kcal3.5g30.3g0.2g2.1g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi2.3g7.7kcal0.1g0.4g0.7g0g
Maustepippuri, annos 1g9g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6230g2375kcal132.8g146.2g98.6g44g
Valittu annoskoko3115g1188kcal66.4g73.1g49.3g22g
Annoskoko puolitettuna1558g594kcal33.2g36.6g24.7g11g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512