Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu512g645kcal56.3g1.5g46.1g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 400g2130kcal1.3g1.4g240g0g
Maito,kevyt (valio) 100g400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Raparperi 480g162kcal3.3g26.4g0.5g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6236g15933kcal308.4g2254.8g604g68.2g
Valittu annoskoko3118g7967kcal154.2g1127.4g302g34.1g
Annoskoko puolitettuna1559g3983kcal77.1g563.7g151g17.1g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298287