Jauheliha-vihannespata

Paista jauheliha ja mausta se. Lisää vettä, lihaliemikuutio sekä pilkotut perunat, porkkanat ja lanttu.

Keitä perunat melkein kypsäksi ja lisää pakastevihannekset.

Kun ovat kypsyneet kaada joukkoon tölkillinen kidneypapuja ja nauti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, Pirkka, 1 prk600g636kcal48g102g6g78g
Rypsiöljy rainbow50g450kcal0g0g50g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)22g62kcal2.1g4g4.2g0.1g
Lanttu 80g23kcal0.8g3.7g0.2g1.4g
Porkkana 240g79kcal1.5g13.3g0.5g6.1g
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g400g100kcal4.4g20g0g0g
Hernemaissipaprika Pirkka 200g280g193kcal11.2g30.8g2.2g0g
Naudan paistijauheliha 10% (HK)800g1328kcal152g0g80g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 500g274kcal8g65.6g0.9g4.3g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6238g6379kcal460.8g494.4g288.6g184.8g
Valittu annoskoko3119g3189kcal230.4g247.2g144.3g92.4g
Annoskoko puolitettuna1560g1595kcal115.2g123.6g72.2g46.2g
Arvot/100g100g102kcal7.4g7.9g4.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49994