Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 38g204kcal0.3g0.2g22.9g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Raparperi pakastettu88g27kcal0.6g4.8g0.1g1.2g
Fariinisokeri13g51kcal0g12.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl13g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g1442kcal26.2g194.2g60.2g5.8g
Valittu annoskoko312g721kcal13.1g97.1g30.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g361kcal6.6g48.6g15.1g1.5g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.1g9.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225875