Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 15g11kcal2g0.2g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 74g0kcal0g0g0g0g
Öljy18g161kcal0g0g17.9g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 136g465kcal13.8g94.8g1.6g4.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.1g7.4kcal0.6g1.2g0g0.1g
Parmesaaniraaste, Tesco60g232kcal19.6g0g16.9g0g
Basilika, kuivattu 0.9g2.3kcal0.1g0.2g0g0.4g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g1759kcal72.2g193g73g12.6g
Valittu annoskoko312g879kcal36.1g96.5g36.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna156g440kcal18.1g48.3g18.3g3.2g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906