Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g200g280kcal30g6g18.2g0.2g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g62g87kcal1.9g1.2g8.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g50g80kcal1.5g2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g894kcal66.8g18.4g67.6g0.4g
Valittu annoskoko312g447kcal33.4g9.2g33.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g224kcal16.7g4.6g16.9g0.1g
Arvot/100g100g143kcal10.7g2.9g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070