Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Punajuuri 188g72kcal1.9g13g0.4g4.7g
Hunaja 3.8g12kcal0g3g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g68g203kcal14.2g0.7g14.2g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 17g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Rucola, lautaselinen n. 30g16g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Pinjansiemenet, Parrots19g117kcal5.5g2.4g10.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g844kcal44g39.2g52.8g11.6g
Valittu annoskoko312g422kcal22g19.6g26.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna156g211kcal11g9.8g13.2g2.9g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252