Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)2.8g6.5kcal0.5g0.4g0.3g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)14g66kcal1.7g1g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g268kcal7.6g27g13.6g5.2g
Valittu annoskoko312g134kcal3.8g13.5g6.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g67kcal1.9g6.8g3.4g1.3g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704