Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 164g57kcal7.6g3.2g0.5g4.1g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 36g120kcal0.7g1.1g12.7g0g
Kevytmaito (Valio)36g17kcal1.2g1.7g0.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g36g131kcal10.2g0.7g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g764kcal49.4g13.6g55.2g8.2g
Valittu annoskoko312g382kcal24.7g6.8g27.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna156g191kcal12.4g3.4g13.8g2.1g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690