Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi142g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g43g10kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Porkkana 29g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Palsternakka 11g6.8kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl4.3g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Persilja 2.8g0.8kcal0g0g0g0.2g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)43g47kcal9.8g0g0.9g0g
Paprika punainen 14g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Selleri, annos 50g11g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g190kcal22.6g12.8g4g5.6g
Valittu annoskoko313g95kcal11.3g6.4g2g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g48kcal5.7g3.2g1g1.4g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409