Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g95g27kcal0.6g5.6g0.2g2.4g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g33g129kcal0.1g32.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 92g317kcal9.4g64.6g1.1g3.2g
Leivinjauhe 4.7g8.3kcal0.2g1.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g6.9kcal0.1g1.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Rypsiöljy 32g282kcal0g0g31.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1703kcal33.8g215.4g77.2g11.2g
Valittu annoskoko312g852kcal16.9g107.7g38.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna156g426kcal8.5g53.9g19.3g2.8g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257