Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 110g57kcal13g0.1g0.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 110g47kcal0.4g4.5g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 60g183kcal5.3g33.4g1.1g8.4g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Siirappi 13g40kcal0g9.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g664kcal38g97.4g3g17.4g
Valittu annoskoko312g332kcal19g48.7g1.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna156g166kcal9.5g24.4g0.8g4.4g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385