Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g61g36kcal0.9g7.9g0.1g0.5g
Lanttu 35g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.3g31kcal0g0g3.4g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi115g0kcal0g0g0g0g
Made 48g33kcal7.5g0g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)23g37kcal0.6g0.6g3.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton7.3g12kcal0.6g0.3g1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.2g1.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g326kcal20.4g22.2g16.4g2.6g
Valittu annoskoko313g163kcal10.2g11.1g8.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g82kcal5.1g5.6g4.1g0.7g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293