Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 64g219kcal6.5g44.7g0.8g2.2g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g66g223kcal8.5g44.2g1.1g3.5g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g7.4g11kcal0.6g1.8g0.1g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow7.4g13kcal0g0.3g1.3g0g
Oliiviöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g41g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g39g12kcal0.7g2.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 82g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1043kcal33g189.6g15g12.6g
Valittu annoskoko313g521kcal16.5g94.8g7.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna156g261kcal8.3g47.4g3.8g3.2g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478