Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 54g77kcal6.8g0.2g5.6g0g
Sokeri 35g142kcal0g34.8g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g33g151kcal0.2g0.2g16.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai86g299kcal10.3g60.7g1.8g2.6g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Flora Vanilla 12%25g47kcal1.1g3.9g3g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g26g147kcal1.7g15g1.1g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g49g17kcal0.2g3.2g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1783kcal41g241g57.2g8.2g
Valittu annoskoko313g891kcal20.5g120.5g28.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna156g446kcal10.3g60.3g14.3g2.1g
Arvot/100g100g285kcal6.6g38.6g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108868