Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 90g49kcal1.4g11.8g0.2g0.8g
Lohifilee 54g105kcal10g0g7.2g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%7g50kcal0g0g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 117g39kcal3.6g5.7g0.1g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g23g47kcal2.3g1.1g3.5g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g668kcal39.4g47g36.2g2g
Valittu annoskoko313g334kcal19.7g23.5g18.1g1g
Annoskoko puolitettuna156g167kcal9.9g11.8g9.1g0.5g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983