Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 161g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit27g7kcal0.2g1.3g0.1g0.6g
Herne-maissi-paprika, Rainbow21g17kcal0.9g2.8g0.2g0.7g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g43g60kcal8.1g0g3g0g
Sipuli 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 27g7.9kcal0.1g1.4g0.1g0.5g
Ketsuppi, Felix6.4g5.8kcal0.1g1.3g0g0g
Makaroni, tumma 5.9g21kcal0.8g3.9g0.2g0.3g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 16g12kcal0.3g2.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g264kcal21.2g26.6g7.2g4.8g
Valittu annoskoko313g132kcal10.6g13.3g3.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g66kcal5.3g6.7g1.8g1.2g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109167