Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi129g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g3.6g13kcal1.6g1.4g0.2g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl26g88kcal3.6g14.5g1.7g2.8g
Vehnälese 10g22kcal1.3g1.5g0.4g3.6g
Vehnäjauho puolikarkea 126g432kcal12.8g88.1g1.5g4.4g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 13g69kcal0.1g0.1g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1280kcal38.8g219g23g21.6g
Valittu annoskoko313g640kcal19.4g109.5g11.5g10.8g
Annoskoko puolitettuna156g320kcal9.7g54.8g5.8g5.4g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383