Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g137g174kcal11.8g27.3g1.8g3.2g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)6.3g11kcal0.1g0.2g1.1g0.2g
Paseerattu tomaatti rainbow106g37kcal1.1g7.3g0.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton21g34kcal1.7g0.8g2.7g0g
Oltermanni 9% (Valio)15g32kcal4.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon6.3g15kcal0.9g0.1g1.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 17g38kcal0.9g3g2.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g685kcal42.4g77.8g22g9g
Valittu annoskoko312g342kcal21.2g38.9g11g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g171kcal10.6g19.5g5.5g2.3g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.5g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872