Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g89g22kcal1g4.5g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g11g3.9kcal0.4g0.4g0g0.5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 54g74kcal10g0g3.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.2g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g212kcal23.4g9.8g8.6g1g
Valittu annoskoko313g106kcal11.7g4.9g4.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g53kcal5.9g2.5g2.2g0.3g
Arvot/100g100g34kcal3.7g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994