Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g87g96kcal20g0g1.6g0g
Kesäkurpitsa, tuore56g9kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g32g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g37g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli37g129kcal4.1g27.4g0.4g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.9g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.8g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g5.5g50kcal0g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g644kcal51.6g70g16.6g4.4g
Valittu annoskoko313g322kcal25.8g35g8.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g161kcal12.9g17.5g4.2g1.1g
Arvot/100g100g103kcal8.3g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832