Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli38g7.2kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g125g75kcal3.9g9.5g2.5g0g
Ketsuppi, Heinz29g29kcal0.3g6.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)80g88kcal19.9g0g0.8g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g453kcal49.6g34.6g12.8g2.2g
Valittu annoskoko313g227kcal24.8g17.3g6.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g113kcal12.4g8.7g3.2g0.6g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341