Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)162g115kcal2.6g25.4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Janssonfile (Abba), annos 100g25g35kcal2.5g3.5g1.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g82g45kcal2.5g5.2g1.6g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g577kcal16.6g71.4g24.2g0.6g
Valittu annoskoko313g289kcal8.3g35.7g12.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g144kcal4.2g17.9g6.1g0.2g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411