Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 120g42kcal5.6g2.3g0.4g3g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g38g45kcal1.3g1.4g3.8g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio1.7g4.1kcal0.3g0.1g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g12g34kcal2.3g0g2.6g0g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g304kcal19.4g9.4g19g6.6g
Valittu annoskoko312g152kcal9.7g4.7g9.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g76kcal4.9g2.4g4.8g1.7g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169