Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 78g111kcal9.8g0.2g8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki65g37kcal5.5g3.3g0.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)6.5g0.7kcal0.1g0g0g5.5g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g13g75kcal2.3g0.9g6.5g1.5g
Kauralese 33g117kcal5.9g14.8g2.5g5.7g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g33g195kcal6.8g2.1g17.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%78g180kcal22.7g2g9.4g0g
Leivinjauhe 6.5g11kcal0.3g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1454kcal106.8g51.6g88.2g25.4g
Valittu annoskoko313g727kcal53.4g25.8g44.1g12.7g
Annoskoko puolitettuna156g363kcal26.7g12.9g22.1g6.4g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658