Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 159g120kcal3g24.4g0.3g1.6g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g79g100kcal4g2.2g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto40g131kcal10.7g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g726kcal36.8g57.2g36.4g4.4g
Valittu annoskoko312g363kcal18.4g28.6g18.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g182kcal9.2g14.3g9.1g1.1g
Arvot/100g100g116kcal5.9g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314