Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 91g297kcal9.2g60.2g1g3g
Maitorahka (Pirkka)91g60kcal10.9g3.6g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen73g24kcal2.4g3.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g36g112kcal9.4g0.7g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1075kcal68.8g136.4g26.2g6g
Valittu annoskoko312g538kcal34.4g68.2g13.1g3g
Annoskoko puolitettuna156g269kcal17.2g34.1g6.6g1.5g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206