Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g15g60kcal0g14.8g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g38g36kcal0.4g6.9g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g31g274kcal0g0g30.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g229g62kcal3g11g0.5g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g864kcal6.8g65.4g62g7.8g
Valittu annoskoko313g432kcal3.4g32.7g31g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g216kcal1.7g16.4g15.5g2g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234