Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha156g258kcal29.5g0g15.5g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Rypsiöljy 3.9g34kcal0g0g3.9g0g
Korppujauho 16g57kcal1.6g11.6g0.2g0.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)39g33kcal0.4g1.4g2.7g0g
Voileipäkinkku,snellman9g10kcal1.7g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 21g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Puolukka 47g18kcal0.2g3.2g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g893kcal72.8g34.8g50g4.8g
Valittu annoskoko313g446kcal36.4g17.4g25g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g223kcal18.2g8.7g12.5g1.2g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514