Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu7.8g6.3kcal0.1g1.4g0.1g0.2g
Soijakastike 28g17kcal1.5g2.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Fariinisokeri7.8g32kcal0g7.8g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g7.8g15kcal0g3.5g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g16g5.6kcal0.1g0.3g0.2g0.4g
Kuhafile, raaka209g150kcal33.8g0g1.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10g92kcal0g0g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g650kcal71.6g34g24.6g2g
Valittu annoskoko313g325kcal35.8g17g12.3g1g
Annoskoko puolitettuna156g163kcal17.9g8.5g6.2g0.5g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833